64 / 100
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Πατρών 41
Ξυλόκαστρο, Κορινθία
Ελλάδα, 20400

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δεχόμαστε Paypal, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, τραπεζικό έμβασμα και μετρητά κατά την παράδοση (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού).

Εγχώριες παραγγελίες: Χρησιμοποιούμε τα ΕΛΤΑ ή Elta Courier για τις μικρές παραγγελίες μας. Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια παραγγελία με πολλά αντικείμενα, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την παραγγελία για να κανονίσουμε την καλύτερη και πιο προσιτή αποστολή για εσάς.

Διεθνείς παραγγελίες: Χρησιμοποιούμε ΕΛΤΑ Δέματα Εξωτερικού για τους διεθνείς πελάτες μας, όπως είναι η πιο αξιόπιστη και οικονομικότερη αποστολή. Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια παραγγελία με πολλά αντικείμενα, επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την παραγγελία για να κανονίσουμε την καλύτερη και πιο προσιτή αποστολή για εσάς.

Στείλτε μας ένα email ή καλέστε μας για να κανονίσουμε πώς θα επιστραφεί η παραγγελία σας. Όλα τα αντικείμενα πρέπει να είναι αδιαίρετα και σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς ή καταστροφής της αποστολής.

Εάν έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό μαζί μας κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας στην περιοχή “Ο λογαριασμός μου”, στο πάνω μέρος της σελίδας.

Με την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε έναν αριθμό παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδικασία παραγγελίας σας. Για μεγαλύτερες παραγγελίες, θα έχετε χρονοδιάγραμμα παράδοσης και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα σας στείλουμε τα αντικείμενα.

Σε σπάνια περίπτωση που η παραγγελία σας δεν σας παραδόθηκε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο, βόρεια της Πελοποννήσου, 120 χλμ. από την πόλη της Αθήνας.

Όλα τα φυτά που χρησιμοποιούμε στα μοναδικά μας δώρα προέρχονται από την μονάδα φυτωρίων μας, μια οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών από το 1955.

Όλα τα ξύλινα κουτιά είναι χειροποίητα από την εταιρεία μας.

Το ελαιόλαδο, οι ελιές και ο πάστα ελιάς παράγονται και συσκευάζονται τοπικά σύμφωνα με τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς κανόνες και κανονισμούς.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

Ελλάδα

Πατρών 41
Ξυλόκαστρο, Κορινθία
Ελλάδα, 20400

Γραφείο

Email:  info@eliantree.com
Τηλ:  +(30) 2743300901

Πωλήσεις

Email:  sales@eliantree.com
Τηλ: +(30) 6940 154 473

Σχεδιασμός

Email: design@eliantree.com
Τηλ: +(30) 6940 154 443

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είτε αναζητάτε απαντήσεις, είτε θέλετε να λύσετε ένα πρόβλημα ή απλώς θέλετε να μας ενημερώσετε για το πώς τα πήγαμε, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑ

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Upload files, images. Max upload files size 10MB

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πατρών 41
Ξυλόκαστρο, Κορινθία
Ελλάδα, 20400

+30 2743300901

Μην διστάσετε να μας στείλετε email. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ιδέες για Δώρα

ΕΤΑΙΡΙΚΑ

ΔΩΡΑ

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές μοναδικών εταιρικών δώρων για να διαλέξετε και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες της επιχείρησής σας.