Slide elian heart banner 1 elian heart banner 5 elian heart banner 4 elian heart banner 3 elian heart banner 2 Εδώ είναι όπου
η Καρδιά της Έλιαν
ΧΤΥΠΑ
Είμαστε ένα φυτώριο τριών γενεών

Παρουσίαση της Μονάδας Φυτωρίων

Με τρεις γενιές εμπειρίας, η Πρότυπη Φυτωριακή Μονάδα Π. Ψυχογιός παράγει ελαιόδεντρα από το 1955. Αισθανόμενος τις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, η Π.Φ.Μ.. αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα στο φυτώριο δημιουργώντας νέες εγκαταστάσεις και προσθέτοντας νέες καλλιέργειες εσπεριδοειδών και φυστικιών.
Elian seed icon

Σπόρος

Elian plant icon

Φυτό

elian grow icon

Ανάπτυξη

Elian grass effect
Φυτώριο Έλιαν
Εδώ είναι όπου η
Καρδιά της Έλιαν, χτυπά.
Σκοπός της εταιρείας είναι η σωστή και υπεύθυνη παραγωγή φυσικού φυτικού υλικού, ξεκινώντας αποκλειστικά από άγριους σπόρους. Υπάρχουν συνεχείς έλεγχοι από τον γεωπόνο της επιχείρησης καθώς επίσης και από κρατικό γεωπόνο, ο οποίος εκδίδει τα φυτοϋγειονομικά πιστοποιητικά.
Το έμπειρο προσωπικό της Π.Φ.Μ. είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες σας και να σας παρέχει οδηγίες φύτευσης και φροντίδας. Η τεχνογνωσία και η αγάπη μας για την Ελλάδα μας τοποθετούν στην καρδιά των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
elian nursery plant 4
WHO WE ARE icon 2

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια επιχείρηση φυτωρίων τριών γενεών. Από το 2007 αισθανόμενοι τις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, η Π.Φ.Μ. αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πιο μακριά το φυτώριο, χτίζοντας νέες εγκαταστάσεις.

WHAT WE DO icon 2

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Σκοπός της εταιρείας είναι η σωστή και υπεύθυνη παραγωγή φυσικού φυτικού υλικού, ξεκινώντας αποκλειστικά από άγριους σπόρους.

OUR VISION icon 1

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα της εταιρείας είναι να προωθήσει το σύμβολο της ειρήνης, την Ελιά, να ριζώσει σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Έχουμε επενδύσει σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις και μεθόδους
για να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε κάθε προσδοκία και ποιότητα στο τελικό προϊόν.

Εδώ είναι όπου η Καρδιά της Έλιαν, χτυπά.

Περιηγηθείτε στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας όπου καλλιεργούνται τα μικρά μας ελαιόδεντρα. Με επαγγελματισμό και επιπλέον φροντίδα για το τελικό αποτέλεσμα και ποιότητα του προϊόντος μας.
Έλιαν Δώρο Ελαιόδεντρου