ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Payment is made before or upon delivery of the product and can be made in one of the following ways.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, Diners) μέσω Paypal ή Stripe, μέσω του ασφαλούς κέντρου πληρωμών. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα πραγματοποιούνται στο ισχυρό περιβάλλον κρυπτογράφησής τους. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας γίνεται από την τράπεζα και υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα και η εγκυρότητά της ελέγχονται και πιστοποιούνται. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Εάν για οποιονδήποτε λόγο η συναλλαγή σας δεν εκτελεστεί, η παραγγελία σας θα σταλεί με αντικαταβολή).

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με τραπεζική κατάθεση στον εμπορικό λογαριασμό της εταιρείας. Η διαδικασία κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό είναι η ακόλουθη:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε “Τραπεζική Κατάθεση” ως μέθοδο πληρωμής. Καταθέστε το χρηματικό ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό της εταιρείας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA

Λογαριασμός IBAN:

Δικαιούχος:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για το λόγο της κατάθεσης, να τοποθετείτε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας (σας έχει σταλεί μέσω  E-mail) και το όνομά σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ή ξένη τράπεζα, τυχόν έξοδα συναλλαγής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και σε καμία περίπτωση Eliantree.com

Για να αποφύγετε τυχόν πρόσθετες χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.