ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στην Έλιαν θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που λάβατε από εμάς! Για αυτόν τον λόγο, όλες οι παραγγελίες μπορούν να επιστραφούν για οποιονδήποτε λόγο!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

1. CONDITIONS OF RETURN

Με την αγορά σας από το Eliantree.com έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης αγοράς και να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (να μην είναι χρησιμοποιημένα), να έχουν αρχική συσκευασία και να μην έχουν υποστεί ζημιά η συσκευασία. Όλα τα συνοδευτικά έγγραφα ή αξεσουάρ πρέπει να επιστραφούν μαζί με το προϊόν (π.χ. Λιανική απόδειξη, υλικά συσκευασίας). Χωρίς το έγγραφο πώλησης, είναι αδύνατο να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν ή επιστροφή χρημάτων

1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν με άλλο, μπορείτε να ζητήσετε μερική ή πλήρη επιστροφή χρημάτων. Στην επικοινωνία μεταξύ μας, θα μας πείτε τον λόγο της επιστροφής, καθώς και τον IBAN, την τράπεζα και το όνομα του δικαιούχου. Μόλις το προϊόν φτάσει στην αποθήκη μας και ελεγχθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα καταθέσουμε το ποσό επιστροφής χρημάτων στον λογαριασμό που μας έχετε δώσει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των δεδομένων σας. Τυχόν τραπεζικές χρεώσεις-κρατήσεις που προκύπτουν βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, σε σχέση με την ίδια την τράπεζα.