ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επισκεπτόμενοι το ηλεκτρονικό κατάστημα eliantree.com ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτό, αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους. Λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα εάν δεν αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους:

ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Eliantree.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Για να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το Eliantree.com χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL.

Το SSL (Secure Sockets Layer) είναι το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την πιστοποίηση ιστότοπων σε χρήστες και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών και διακομιστών ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL περιλαμβάνει μια διαδικασία κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν διακομιστή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό λήψης, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη μεταφορά του. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που ανιχνεύει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά τη μεταφορά.

2. ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΩΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (SSL)

Το SSL διατίθεται σε κλίμακες 128-bit και 256-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να σπάσει το κωδικοποιημένο μήνυμα. Το Eliantree.com χρησιμοποιεί την κλίμακα SSL 256-bit, για να διασφαλίσει ότι προστατεύουμε περισσότερο τους πελάτες μας.

Τέλος, η προσωπική ασφάλεια είναι ο κωδικός πρόσβασης που δίνεται από τον χρήστη όταν γίνεται μέλος της ιστοσελίδας μας. Το Eliantee.com συμβουλεύει τους χρήστες, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν τακτικά τον κωδικό πρόσβασής τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.