Η Ελληνική μυθολογία
για του Ελαιόδεντρου

Η ελιά ήταν το ιερό δέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τη μυθολογία, η θεά Αθηνά πρόσφερε την ελιά, ένα σύμβολο της γονιμότητας, ως δώρο στους Αθηναίους.
Ενάντια της ήταν ο θεός  Ποσειδώνας που πρόσφερε μια πηγή (νερό). Υπήρχε λοιπόν ένας διαγωνισμός μεταξύ αυτών, για το ποιός θεός θα έδινε το όνομα του στην πόλη της Αθήνας.

Olive tree in Acropolis

Το σημείο εκκίνησης
της Έλιαν.

Η ιστορία της Έλιαν ξεκινά Το καλοκαίρι του 2015. Τρεις παιδικοί φίλοι ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Γιάννης είχαν μια έμπνευση, να δημιουργήσουν ένα μοναδικό δώρο. Η ιδέα δημιουργήθηκε όταν είδαν την μπομπονιέρα στο γάμο του φίλου τους Παναγιώτη. Αυτή  ήταν μια μικρή ελιά. Ο Νίκος και ο Γιάννης ενθουσιάστηκαν με μπομπονιέρα και πρότειναν στον Παναγιώτη να αναπτύξουν αυτήν την ιδέα.

Μπομπονιέρες Γάμου 1

Η Δημιουργία ενός
Μοναδικού Δώρου

OLIVE OIL GIFTS

Έτσι δημιουργήθηκε η Έλιαν. Η επιθυμία 3 φίλων να δημιουργήσουν ένα δώρο που θα αναδείξει την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ξεκινώντας το ταξίδι της δημιουργίας, γεννήθηκε το Δώρο Έλιαν. Ένα μοναδικό δώρο με διαχρονική αξία. Η καρδιά του δώρου, η ελιά – ένα σύμβολο των Ελλήνων για ειρήνη, σοφία, γονιμότητα, ευημερία και νίκη.

ΣΥΛΛΟΓΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ

Προσαρμοσμένα και διαφορετικά
επιχειρηματικά δώρα που ξεχωρίζουν.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ

Συνθέστε τα δώρα μας για να δημιουργήσετε
το δικό σας μοναδικό δώρο.